Pikéthy Konzi
Iskola

Felszereltség

Iskolánk jól felszerelt hangszerparkkal rendelkezik, így a diákoknak lehetősége nyílik hangszerkölcsönzésre (természetesen csak a „hordozható” hangszerek esetében). A zongoratermekben két-két zongora, az összes többi teremben pedig pianínó áll rendelkezésre.

Hangversenytermünk büszkesége egy FAZIOLI hangversenyzongora, továbbá egy hárommanuálos Jehmlich orgona. A régizene tanszak céljait szolgálja egy kiváló csembaló, amelyet Peter Šefl cseh mester készített egy XVIII. századi francia hangszer pontos másolataként. Jazz tanszakunk rendelkezésére jó minőségű mikrofonok és erősítők állnak.

Az osztálytermek mindegyike projektorral van felszerelve. Az oktatást laptopok és hordozható vagy beépített multimédiás eszközök segítik.

Iskolánk könyvtárát folyamatosan bővítjük új könyvek és kották vásárlásával, ezenkívül a könyvtárban internet-eléréssel felszerelt számítógépek állnak a diákok rendelkezésére. A földszinti és emeleti aulában, az osztálytermekben és néhány további tanteremben WiFi hálózat is elérhető.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2018. január 11.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola