Pikéthy Konzi
eKonzi

Honlap

Honlapunk készítésekor az iskola arculatának megfelelő, esztétikus megjelenés és a minél gazdagabb tartalom mellett az átláthatóságot, a világos szerkezeti felépítést, és a könnyű eligazodást tartottuk szem előtt. Ezenkívül természetesen folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük is honlapunkat. Kérjük, hogy amennyiben bármilyen honlappal kapcsolatos észrevétele, javaslata van, vagy hibát talál a honlapon, írja meg nekünk a webmester@pikethy.net e-mail címre.

A következő oldalakon a honlappal kapcsolatos legfontosabb információk, oldaltérkép és technikai segédlet található. Az alábbiakban pedig a honlap alapvető szerkezetét ismertetjük.

A honlap felépítése

A honlapot tematikus fejezetekre osztottuk, amelyeket különböző színsémák különítenek el. Ezek a felső vízszintes főmenüsorból érhetők el.

A fejezetek színsémái
  • Vörös – Iskola: az iskolával kapcsolatos alapvető tudnivalók fejezete.
  • Sötétkék – Hírek / Koncertek: az iskola híreit, valamint az iskolában rendezett vagy tanárainkhoz, diákjainkhoz kapcsolódó koncerteket tartalmazza..
  • Zöld – Felvételi: a felvételivel kapcsolatos összes információ ebben a fejezetben található.
  • Sárga – Média / Galéria: képeket, zeneszámokat és videókat tartalmaz, valamint innen is elérhető iskolánk YouTube csatornája.
  • Lila – Vác: ebben a fejezetben városunk rövid bemutatása és megközelítése található.

Külön, önálló egységet képeznek az ún. időszakos fejezetek, amelyek az iskolánkban rendezett mesterkurzusok, versenyek, eseménysorozatok és évfordulók „mini-fejezeteit” tartalmazzák. Ezek némelyike az esemény aktualitása alatt a felső vízszintes menüsorból külön menüponttal szerepel, a kisebb események azonban a főoldalon bal oldalon elhelyezett hirdetésből érhető el, amíg aktuális. A főoldalon, szintén bal oldalon az Időszakos fejezetek dobozban, valamint az oldaltérkép segítségével az összes időszakos fejezet elérhető. A már nem aktuális időszakos fejezetek (pl. régebbi mesterkurzusok, versenyek, korábbi évfordulók) az aktuális időszakos fejezet (mesterkurzus, verseny, évforduló) oldaláról archívumként elérhető.

Az egyes fejezeteken belül az oldalak bal oldalán érhető el a fejezetek menüje, amelyben a fejezetben található oldalakat listázzuk. Ha az egyes oldalakhoz további aloldalak tartoznak, akkor erre az oldalra kattintva az aloldalak is megjelennek a bal oldali menüben.

A jobb oldalon különböző szöveg- és képdobozok helyezkednek el, az adott oldalhoz kapcsolódó más oldalak, külső honlapok, stb. megjelenítésére.

Minden oldal alján információs sáv található, amelyből a honlap impresszuma, az oldaltérkép, elérhetőségeink, valamint a honlap technikai segédlete érhető el, valamint látható az adott oldal (nem a teljes honlap) utolsó frissítésének dátuma.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2018. szeptember 20.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola