Pikéthy Konzi
eKonzi

Arculat

Az iskola arculatának kialakítását 2002-ben azért kezdtük el, mert úgy éreztük, hogy a mai világban egy iskola számára is fontos, hogy kiadványai, megjelenési formái éskommunikációja tükrözze az intézmény értékeit és működését. Első lépésként 2002-ben elindítottuk megújult weblapunkat. A honlaphoz kapcsolódóan kezdett kialakulni iskolánk (akkor még Váci Zeneművészeti Szakközépiskola) arculata, melyet „KonzImage”-nek neveztünk.

2004-ben nagy változás történt az iskola életében: nevét Váci Zeneművészeti Szakközépiskoláról Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskolára változtatta. Az új névhez kapcsolódóan megújítottuk az arculatot is. Új honlap is készült, mely az előzőnél szebb és modernebb megjelenésű, valamint gazdagabb tartalmú lett.

Az arculat jelenlegi formájában 2005 óta működik. Ekkor készült el a honlap jelenlegi változata, az iskola logója (címere), és a levelektől a kiadványokig mindenre kiterjedő egységes megjelenés. 2005 óta csupán apróbb változtatások történtek az arculatban, a 2008/2009-es 20 éves, valamint a 2013/2014-es 25 éves jubileumi évben pedig a jubileumra tervezett logót használtuk.

Iskolánk tanárai a baloldali menü Letölthető arculati elemek menüpontjában letölthetik az iskola arculati elemeit (címer, fejléc, logó, betűtípusok, színkódok). A belépéshez jelszó szükséges.

A honlap verziói

Az első megújított iskolai honlap óta a weblap kinézete, szerkezete és tartalma sokat fejlődött. Az alábbiakban – érdekességként – néhány képernyőképet mutatunk be a honlap eddigi változataiból.

1. verzió (2002)

1. verzió – kezdőlap 1. verzió – oldalak

2. verzió (2004)

2. verzió – kezdőlap 2. verzió – oldalak

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2015. február 22.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola