Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Beiratkozási tudnivalók

2020. június 5. 14:10

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Először is szeretnénk megköszönni a türelmüket, hiszen biztosan már nagyon várták a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat. Számunkra nagy öröm, hogy a veszélyhelyzet csökkenésével személyesen tudjuk beiratkoztatni a gyermekeket, és nem online módon kell mindezt megtenni, hiszen sok kérdés felmerül ilyenkor. A következő néhány sorban részletes tájékoztatást adunk a beiratkozás menetéről.

Iskolánkban a beiratkozás 2020. június 22—23-án, hétfői és keddi napokon lesz 9 és 15 óra között. A járványhelyzetre való tekintettel mindenkinek személyre szóló időpontot adunk, amit emailben küldünk ki a napokban.

A beiratkozáshoz kérjük, hozzák magukkal az alábbiakban felsorolt dokumentumokat. Amennyiben van rá lehetőségük, kérjük, a letölthető nyomtatványokat a beiratkozásra már kitöltve hozzák magukkal, az ügyintézés gyorsítása és saját kényelmük érdekében.

A beiratkozás helyszíne: I. emelet 49. és 50. terem

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

Beiratkozással kapcsolatos kérdés esetén forduljanak bátran az iskola titkárságához (27/317-180), vagy Diósiné Gebhardt Zsuzsannához (30/538-4675)

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2020. június 11.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola