Pikéthy Konzi

Consort Zenei Alapítvány Madách Imre Művelődési Központ, Vác
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Balogh Kálmán Prima Primissima-díjas

2019. december 22. 8:32

December 6-án, pénteken átadták a néhai Demján Sándor által alapított Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselőinek. Idén Balogh Kálmán cimbalomművész, a Zeneakadémia és iskolánk tanára kapta az elismerést a népművészet kategóriában.

A további díjazottak: Bachman Gábor építész-tervezőművész, Ádám Veronika orvos, az MTA rendes tagja, Exterde Tibor szerkesztő-műsorvezető, Bak Imre festőművész, Neuwirth Anna Mária néptáncpedagógus, Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella nyugalmazott testnevelő tanár és röplabda mesteredző, Ferdinandy György író, költő, Dés László előadóművész, zeneszerző, valamint Tóth Ildikó színművész. A közönségdíjat Keresztes Ilonának, a Kossuth Rádió vezető szerkesztőjének ítélték oda a szavazók.

Ezúton is szívből gratulálunk Balogh Kálmán tanár úrnak a jeles elismeréshez, és további sok sikert kívánunk munkájához!

Forrás: Zeneakadémia

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2019. december 22.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola