Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Tesánszky Judit tanárnő váci Katedra-díjat, Rácz Éva, Blaskó Csaba és Altsach Mátyásné pedig pedagógusnapi elismerést kaptak

2012. június 2. szombat 12:52


Az idei Váci Katedra-díjas pedagógusok, köztük Tesánszky Judit tanárnő (balról a második helyen)

Városunkban május utolsó napján a Városháza tanácstermében került sor az idei pedagógusnapi ünnepségre, amelynek keretében a Vácott dolgozó több mint ezer pedagógus számára a megjelenteken keresztül adta át elismerését és köszönetét a város vezetése. A pedagógusoknak adott legnagyobb városi kitüntetésben, a váci Katedra-díjban részesült idén Tesánszky Judit, iskolánk angol szakos tanára is.

Tehetséggondozó munkájukért kaptak továbbá elismerő oklevelet Blaskó Csaba (népi hegedű) tanár úr és Rácz Éva (magánének) tanárnő, Altsach Mátyásné iskolatitkár pedig az oktatást segítő munkájáért kapott kitüntetést.

Ezúton gratulálunk a díjazottaknak, továbbá pedagógusnap alkalmából az iskola többi tanárának és dolgozójának is köszönjük munkáját és fáradozását, és további sok erőt, kitartást és örömet kívánunk nekik pályájukon!

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2012. június 2.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola