Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Befejeződött a honlap felújítása

2010. október 6. szerda 03:00

A mai napon befejeződött a honlap 2010 őszi felújítása, amelynek során számos fejlesztést végeztünk a honlapon.

Már szeptemberben elkészült az első ütem, amelynek során a honlap megjelenését optimalizáltuk a ma már egyre elterjedtebb nagyobb felbontású képernyőkhöz. Ezzel kényelmesebbé vált a honlap böngészése mind a kisebb, mind a szélesebb képernyővel rendelkező látogatóknak, de akár PDA-ról is megtekinthetővé vált.

Ezenkívül néhány tartalmi és szerkezeti változás is történt a honlapon, főként az eKonzi fejezetben, amelyben például már betűrendben is elérhető az oldaltérkép, a honlap fejlesztéséről pedig mostantól külön oldalon közlünk aktuális információkat.

Újdonság, hogy mostantól iskolánk Főoldalálról is elérhető az iskola hivatalos Facebook-oldala, valamint a most elindult YouTube csatornája.

Teljesen megújult és egybeolvadt a Galéria és Média részleg: új képmegjelenítési mód, rengeteg új album és fotó, beépített zenelejátszó került a fejezetbe.

Szintén összevontuk a Hírek és Koncertek részleget, amely mostantól szintén egy fejezetből érhető el, áttekinthetőbb megjelenéssel, évek szerinti archívummal. E fejezet újdonsága még az eseménynaptár, amelyben mostantól folyamatosan felkerülnek majd a legfontosabb iskolai események.

Végül pedig elindítottuk a „Belső Használatú Weblapot”, amelyen az iskola tanárainak és diákjainak kívánunk információkat, segédanyagokat és szolgáltatásokat nyújtani.

Honlapunk jelenleg az egyik leggazdagabb tartalmú és legvilágosabb felépítésű, esztétikus megjelenésű iskolai intézményi honlap Magyarországon, amelyet folyamatos fejlesztéssel és szépítéssel igyekszünk mindig naprakészen tartani, hogy megfeleljünk az egyre magasabb internetes igényeknek és méltó keretek között adjunk képet a világhálón iskolánkról.

Ugrás a Projektek oldalra, ahol a honlap jelenlegi és tervezett fejlesztéséről olvashat aktuális információkat

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2010. október 6.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola