Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Versenygyőzelem

2007. december 3. hétfő 18:41

Iskolánk tanulója, Homoki Gábor nagy sikert aratott a Győrben, 2007. november 30, és december 2. között 13. alkalommal megrendezett Bárdos Alice Országos Hegedűversenyen, ahol korcsoportjában első helyezést és két különdíjat kapott. Tanárait, Tóth Juditot és Dénes Lászlót, valamint zongorakísérőjét, Balaskó Máriát szintén különdíjjal jutalmazták.

A győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola – a Széchenyi István Egyetemmel együttműködve – az elmúlt hét végén rendezte a XIII. Bárdos Alice Országos Hegedűversenyt. Perényi Eszter hegedűművész, egyetemi tanár a zsűri elnökeként a verseny legnagyobb értékének a győri konzervatórium és a Széchenyi Egyetem együttdolgozását, a verseny magas színvonalát, kiváló szakmai és technikai hátterét tartotta. A zsűri döntése alapján a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Zenei Alapítványa által felajánlott 100 ezer forintos fődíjat Homoki Gábor, a váci Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója vehette át. Ez a díj pénzjutalom mellett azzal is jár, hogy a versenyzőt meghívták a legközelebbi Bárdos Alice verseny megnyitó koncertjén való közreműködésre. A Fidelio Média Kft. tárgyjutalmát más díjazottak mellett szintén Homoki Gábornak ítélte a zsűri.

Iskolánk büszkén és örömmel gratulál ezért a kiemelkedő eredményért!

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2007. december 4.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola