Pikéthy Konzi
Hírek / Koncertek

Vissza a listához

Évzáró ünnepség

2007. július 9. hétfő 10:46

Iskolánkban a 2007. június 21-i ünnepélyes évzáróval fejeződött be a 2006/2007-es tanév. Az évzáró ünnepségen Benyus Sándor igazgató úr mondott ünnepi beszédet, majd több tanulónknak és egy tanárunknak Pikéthy-díjakat és további kitüntetéseket adott át.

Az iskolában végzett áldozatos nevelői munkájáért kapott Pikéthy tanári díjat Fazekas Lászlóné, aki több évtizedes tanári munka után a jövő tanévtől nyugalomba vonul. Tanulmányi és érettségi eredményeikért, valamint közösségi munkájukért Pikéthy-emléklapot kaptak a végzős (12.) évfolyamból Kaszai Lili, Szilágyi Bernadett és Varga Zsófia, kimagasló zenei teljesítményéért pedig idén Tóka Ágoston vehette át a Pikéthy oklevelet és emlékplakettet.

Ezenkívül az iskola tantestülete minden osztályból oklevéllel és könyvjutalommal tüntette ki azokat a tanulókat, akik az idei tanévben a legjobb eredményeket érték el osztályaikban zenei, tanulmányi vagy közösségi munka tekintetében.

Ezúton is szeretnénk az iskola összes diákjának, tanárának és valamennyi dolgozójának tartalmas kikapcsolódást a nyári szünidőre! Az iskola a nyári szünetben szerdánként 8-12 óráig tart nyitva.

© MMXX Váci Bartók—Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola | Utoljára frissítve: 2007. július 9.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés | Zeneiskola