Pikéthy Konzi
eKonzi

Projektek

Ezen az oldalon a honlap fejlesztésével kapcsolatos aktuális információk találhatók, 2010. szeptemberétől.

Elkészült projektek

2012. augusztus 22.

Néhány új oldallal bővült honlapunk: a Rólunk írták oldalon az iskolánk tanárairól, diákjairól szóló és az iskolával kapcsolatos újságcikkeket gyűjtjük össze. Ez az oldal —honlapunkon elsőként— két fejezetből is elérhető: bár az Iskola fejezetben helyeztük el, a Hírek / Koncertek fejezetben is állandó menüpontként szerepel.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


2010. október 6.

Elkészült az eseménynaptár a Hírek / Koncertek fejezetben. A naptár PHP alapon működik, az eseményeket egy adminisztrációs felület segítségével lehet felvinni. Ezenkívül elindult a „Belső Használatú Weblap”, amely az iskola tanárainak és diákjainak nyújt információkat és szolgáltatásokat. Ezzel befejeződött az iskola honlapjának 2010. őszi fejlesztése, átalakítása.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


2010. október 4.

Megújult a honlap Hírek fejezete, amelybe a korábbi Koncertek fejezet is beleolvadt. A hírek listája mostantól évek szerint archiválva keresztül érhető el, a hírek kezdőoldalán pedig a legfrissebb cikkeink olvashatók. Ugyanígy listázzuk a koncerteket is, amelyeknél újdonság, hogy a listában egy kis naptár megjelenésű ikonon is olvasható a koncert dátuma. A hírek, koncertek, valamint a jelenleg készülő eseménynaptár között a fejezetben az oldalsó menün kívül lapfülek segítségével is válthatunk. Az eseménynaptár - a koncertek listájához hasonló megjelenítésben, havi bontásban - a napokban elkészül, és hamarosan tartalommal is feltöltjük.

Megújítottuk az audiofájlok lejátszását is, mostantól a honlapba épített, Flash alapú lejátszón lehet meghallgatni a zeneszámokat, riportokat. Ezzel teljessé vált a Média - Galéria fejezet átalakítása, fejlesztése.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


2010. szeptember 27.

Elkészítettük iskolánk hivatalos YouTube csatornáját a www.youtube.com/pikethy címen, amelyen a videomegosztón eddig is rendszeresen feltöltött, koncertjeinken, iskolai eseményeinken készült videóinkat mostantól a csatorna oldaláról közvetlenül, keresés nélkül is el lehet érni. A csatorna honlapunk Galéria / Média fejezetének Videofájlok oldaláról érhető el, ahol a legfrissebb videók is megjelennek. A YouTube csatornára és az iskola már meglévő Facebook-csoportjára a honlap több részén is hivatkozásokat helyeztünk el.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


2010. szeptember 25.

Megújítottuk galériánkat, amely eddig más szerkezetben és megjelenésben, különálló oldalként működött, mint a honlap többi része. Az új galériát teljesen integráltuk a honlapba, valamint új, egyszerűbb képmegjelenítést alkalmaztunk.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


2010. szeptember 14.

2010. szeptember 14-én elkészült a honlap jelenlegi verziójának eddigi legnagyobb frissítése, amely során a honlap megjelenését úgy változtattuk meg, hogy annak szélessége a képernyő méretéhez (felbontásához) igazodjon. A honlap korábbi formájában fix szélességű volt: 830px, amely jelenleg a minimális megtekintési méret lett (ennél kisebb képernyőn a honlap csak vízszintes görgetősávval tekinthető meg), maximális mérete pedig 1280 px.

Ehhez a technikai jellegű átalakításhoz kapcsolódva kisebb változtatásokat hajtottunk végre a tartalom szerkezeti felépítésében is (egyes oldalak ügyesebb elhelyezése, stb.), valamint néhány apró szépítést végeztünk a megjelenésen. Továbbá létrehoztunk néhány új oldalt, többek között ezt az oldalt is, amelyben ezentúl minden fontosabb technikai fejlesztésről beszámolunk, valamint közzétesszük jövőbeli terveinket is.

Bejegyezte: Lachegyi Máté


Tervezett projektek

Bár a honlap új szerverre való költöztetésével az eseménynaptárt átmenetileg ki kellett kapcsolnunk, hamarosan ismét elérhetővé válik. Hamarosan elkezdjük továbbá a képgaléria új rendszerben való megjelenítésének kiépítését.

A távolabbi jövőben tervezzük a honlap teljes technikai átalakítását, amely azonban egyáltalán nem érinti a honlap megjelenését. Ennek során a jelenlegi, statikus rendszerű honlapot dinamikussá alakítjuk, amely során egyszerűbbé válik a honlap frissítése.

Szintén tervezzük a honlap akadálymentes változatának elkészítését.

© MMXV Váci Bartók Béla Zenei A.M.I. | Utoljára frissítve: 2012. augusztus 22.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat | Technikai információk és hibabejelentés